Olcay Gulsen krijgt bakken kritiek om ‘fatshaming’ opmerkingen

Olcay Gulsen krijgt bakken kritiek om ‘fatshaming’ opmerkingen

<em>Olcay Gulsen</em> krijgt bakken kritiek om ‘fatshaming’ opmerkingen Ook in Pauw raakt men niet uitgepraat over de opmerkingen van Olcay Gulsen in RTL Boulevard. Gulsen was niet erg te spreken over de plussize paspop van het merk Nike. 'Shockerend'Mayra de Wilde, Tatjana Almuli, Edith Dohmen en Suzanne Mensen zitten bij Pauw aan tafel om over deze opmerkingen en ‘fatshaming’ te praten. “Heel erg shockerend”, noemt Tatjana bijvoorbeeld de uitspraken van Olcay. “Zij ziet helemaal geen kwaad in haar uitspraken terwijl het heel schadelijk is om dit soort dingen te zeggen.” Bekijk het hele gesprek in de video hierboven. Pauw is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Pauw terugkijken bij Gids.tv. Olcay Gulsen breekt met Ruud de Wild om op zichzelf te focussen Bekijk deze video » Olcay Gulsen na ophef plussize paspop: "Mijn oprechte excuses" Bekijk deze video »
TV :
Olcay Gulsen krijgt bakken kritiek om ‘fatshaming’ opmerkingen

Ook in Pauw raakt men niet uitgepraat over de opmerkingen van Olcay Gulsen in RTL Boulevard. Gulsen was niet erg te spreken over de plussize paspop van het merk Nike.

'Shockerend'
Mayra de Wilde, Tatjana Almuli, Edith Dohmen en Suzanne Mensen zitten bij Pauw aan tafel om over deze opmerkingen en ‘fatshaming’ te praten. “Heel erg shockerend”, noemt Tatjana bijvoorbeeld de uitspraken van Olcay. “Zij ziet helemaal geen kwaad in haar uitspraken terwijl het heel schadelijk is om dit soort dingen te zeggen.” Bekijk het hele gesprek in de video hierboven.

Pauw is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Pauw terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Olcay Gulsen krijgt bakken kritiek om ‘fatshaming’ opmerkingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV