Tweede boek Wraak onthult nog meer over Mocro Maffia

Tweede boek Wraak onthult nog meer over Mocro Maffia

Tweede boek <em>Wraak</em> onthult nog meer over <em>Mocro Maffia</em> Het vervolg op het eerste boek Mocro Maffia ligt nu in de winkel. Wraak biedt een onthullend kijkje in deze onderwereld van Amsterdam. Wie zijn jongens Mocro Maffia?Wouter Laumans en Marijn Schrijver zitten aan tafel bij Pauw om meer te vertellen over hun tweede boek. Ze zijn hiervoor gaan onderzoeken wie de jongens van de Mocro Maffia nou echt zijn. De schrijvers kennen een aantal van deze jongens, hierover vertellen ze meer in bovenstaande video. Pauw is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Pauw terugkijken bij Gids.tv. Weer fout in Mocro Maffia-zaak: kroongetuigedeal uitgelekt Bekijk deze video » Wraak is het vervolg van Mocro Maffia Bekijk deze video »
TV :
Tweede boek Wraak onthult nog meer over Mocro Maffia

Het vervolg op het eerste boek Mocro Maffia ligt nu in de winkel. Wraak biedt een onthullend kijkje in deze onderwereld van Amsterdam.

Wie zijn jongens Mocro Maffia?
Wouter Laumans en Marijn Schrijver zitten aan tafel bij Pauw om meer te vertellen over hun tweede boek. Ze zijn hiervoor gaan onderzoeken wie de jongens van de Mocro Maffia nou echt zijn. De schrijvers kennen een aantal van deze jongens, hierover vertellen ze meer in bovenstaande video.

Pauw is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Pauw terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tweede boek Wraak onthult nog meer over Mocro Maffia of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV