Men In Black: International in première in New York

Men In Black: International in première in New York

<em>Men In Black: International</em> in première in New York Men In Black: International is dinsdag in première gegaan in New York. Hoofdrolspelers Chris Hemsworth en Tessa Thompson stonden op de ‘zwarte loper’ om te vertellen over deze nieuwe film, waarmee ze in de voetsporen treden van Will Smith en Tommy Lee Jones. Bekijk de video met interviews van de sterren op de zwarte loper hierboven. Men In Black: International is vanaf 20 juni te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk de nieuwe trailer van Men In Black: International Bekijk deze video »
Film :
Men In Black: International in première in New York

Men In Black: International is dinsdag in première gegaan in New York. Hoofdrolspelers Chris Hemsworth en Tessa Thompson stonden op de ‘zwarte loper’ om te vertellen over deze nieuwe film, waarmee ze in de voetsporen treden van Will Smith en Tommy Lee Jones. Bekijk de video met interviews van de sterren op de zwarte loper hierboven.

Men In Black: International is vanaf 20 juni te zien in de Nederlandse bioscopen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Men In Black: International in première in New York of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV