Bekijk bijzondere 'lichtende wolken' in Nederlandse lucht

Bekijk bijzondere 'lichtende wolken' in Nederlandse lucht

Bekijk bijzondere 'lichtende wolken' in Nederlandse lucht Er waren woensdagnacht bijzondere wolken te zien in de Nederlandse lucht. Het gaat hier om 'lichtende nachtwolken', die ontstaan door een combinatie van onbewolkte lucht, stof en waterdamp. Bekijk in bovenstaande video van NU.nl de timelapse die een prachtig beeld geeft van dit zeldzame natuurverschijnsel. Harde wind verpest festivals en evenementen Bekijk deze video » Nederlandse kinderen in Ierland dolblij na ontmoeting met koning Willem-Alexander Bekijk deze video »
Nieuws :

Er waren woensdagnacht bijzondere wolken te zien in de Nederlandse lucht. Het gaat hier om 'lichtende nachtwolken', die ontstaan door een combinatie van onbewolkte lucht, stof en waterdamp. Bekijk in bovenstaande video van NU.nl de timelapse die een prachtig beeld geeft van dit zeldzame natuurverschijnsel.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk bijzondere 'lichtende wolken' in Nederlandse lucht of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: opmerkelijk, nederland, mobiel, zeldzaam, timelapse, sportnieuws, nieuws, youtube-kanaal, betrouwbaar

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.