Kate Middleton in speciale uitzending kinderprogramma Blue Peter

Kate Middleton in speciale uitzending kinderprogramma Blue Peter

Kate Middleton in speciale uitzending kinderprogramma Blue Peter Kate Middleton zet zich in om kinderen meer tijd buiten te laten doorbrengen. De vrouw van de Britse prins William is daarom te zien in het langstlopende kinderprogramma Blue Peter. Kate zoekt kikkervisjesIn bovenstaand fragment van Kensington Royal’s Instagram is te zien dat Kate met de kinderen in de natuur aan het werk is, zo zijn ze bijvoorbeeld in de vijver op zoek naar kikkervisjes. Er is ook een wedstrijd verbonden aan het project, kijkers worden uitgedaagd om een kunstwerk te maken voor in de Back To Nature Garden. De wedstrijd gaat vandaag van start. Vanavond om 18.30 uur Nederlandse tijd wordt een speciale aflevering uitgezonden bij de BBC met Kate Middleton in de hoofdrol. Prins William en Kate openen natuurtuin Bekijk deze video » Kleinkinderen Elizabeth stelen show in balkonscène Bekijk deze video »
TV :

Kate Middleton zet zich in om kinderen meer tijd buiten te laten doorbrengen. De vrouw van de Britse prins William is daarom te zien in het langstlopende kinderprogramma Blue Peter.

Kate zoekt kikkervisjes
In bovenstaand fragment van Kensington Royal’s Instagram is te zien dat Kate met de kinderen in de natuur aan het werk is, zo zijn ze bijvoorbeeld in de vijver op zoek naar kikkervisjes. Er is ook een wedstrijd verbonden aan het project, kijkers worden uitgedaagd om een kunstwerk te maken voor in de Back To Nature Garden.

De wedstrijd gaat vandaag van start. Vanavond om 18.30 uur Nederlandse tijd wordt een speciale aflevering uitgezonden bij de BBC met Kate Middleton in de hoofdrol.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kate Middleton in speciale uitzending kinderprogramma Blue Peter of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: wedstrijd, natuur, kensington, uitzending, vrouw, prins, bbc, kunstwerk, nature, kate middleton, prins william, royal, middleton, vijver, project, fragment, kinderen, royals, start, garden, werk, kinderprogramma

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.