Invallende Oranje Leeuwinnen hopen op meer speelminuten

Invallende Oranje Leeuwinnen hopen op meer speelminuten

Invallende Oranje Leeuwinnen hopen op meer speelminuten De invallende Oranje Leeuwinnen hebben zich van hun beste kant laten zien in de eerste WK-wedstrijd tegen Nieuw-Zeeland, afgelopen dinsdag. Lineth Beerensteyn en Jill Roord hopen dan ook op meer speelminuten in de komende wedstrijden van het WK Damesvoetbal 2019. Beerensteyn hoopt op meer tijd“Het is een heerlijk gevoel dat je weet dat je als invaller toch zo belangrijk kunt zijn”, zegt Beerensteyn in bovenstaande video van Hart Van Nederland. “Ik hoop dat ik meer tijd krijg om mezelf te laten zien.” Roord heeft zich laten zienInvalster Jill Roord scoorde dinsdag in de laatste minuten de winnende goal. “Het enige wat ik kan doen is me laten zien in de minuten die ik krijg en dat heb ik natuurlijk gedaan. Verder is het aan Sarina wat ze gaat doen.” De Nederlandse dames spelen de volgende wedstrijd van de groepsfase zaterdag tegen Kameroen. Via Gids.tv kun je alles rond het WK Damesvoetbal 2019 en de Oranje Leeuwinnen volgen. WK Damesvoetbal 2019: oranjegekte barst los Bekijk deze video » Team Oranje leeuwinnen compleet bij laatste WK-training in Frankrijk Bekijk deze video »
Voetbal :

De invallende Oranje Leeuwinnen hebben zich van hun beste kant laten zien in de eerste WK-wedstrijd tegen Nieuw-Zeeland, afgelopen dinsdag. Lineth Beerensteyn en Jill Roord hopen dan ook op meer speelminuten in de komende wedstrijden van het WK Damesvoetbal 2019.

Beerensteyn hoopt op meer tijd
“Het is een heerlijk gevoel dat je weet dat je als invaller toch zo belangrijk kunt zijn”, zegt Beerensteyn in bovenstaande video van Hart Van Nederland. “Ik hoop dat ik meer tijd krijg om mezelf te laten zien.”

Roord heeft zich laten zien
Invalster Jill Roord scoorde dinsdag in de laatste minuten de winnende goal. “Het enige wat ik kan doen is me laten zien in de minuten die ik krijg en dat heb ik natuurlijk gedaan. Verder is het aan Sarina wat ze gaat doen.”

De Nederlandse dames spelen de volgende wedstrijd van de groepsfase zaterdag tegen Kameroen. Via Gids.tv kun je alles rond het WK Damesvoetbal 2019 en de Oranje Leeuwinnen volgen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Invallende Oranje Leeuwinnen hopen op meer speelminuten of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: wedstrijd, nederland, oranje, zeeland, nieuw-zeeland, vrouwenvoetbal, kameroen, wk vrouwenvoetbal, dames, special, video, leeuwinnen, hart van nederland, oranje leeuwinnen, jill, jill roord, sarina, goal, damesvoetbal, groepsfase

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.