Soundos ondergaat metamorfose en verft lokken blond

Soundos ondergaat metamorfose en verft lokken blond

Soundos ondergaat metamorfose en verft lokken blond Soundos El Ahmadi gaat voortaan als blondine door het leven. De comédienne besloot het roer om te gooien en haar lokken blond te verven. Via Instagram laat ze in bovenstaande video het resultaat zien, en knipoogt hierbij zwoel in de camera. Soundos laat weten dat het zeker geen filter is en dat ze echt een blondine is geworden Soundos over de nieuwe deelnemers van Expeditie Robinson Bekijk deze video » Soundos El Ahmadi over Temptation Island: Saaiste seizoen Bekijk deze video »
Entertainment :

Soundos El Ahmadi gaat voortaan als blondine door het leven. De comédienne besloot het roer om te gooien en haar lokken blond te verven. Via Instagram laat ze in bovenstaande video het resultaat zien, en knipoogt hierbij zwoel in de camera. Soundos laat weten dat het zeker geen filter is en dat ze echt een blondine is geworden

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Soundos ondergaat metamorfose en verft lokken blond of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: camera, filter, verven, video, soundos el ahmadi, gooien, blond

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.