Willem-Alexander en Máxima chique gekleed voor staatsbanket Ierland

Willem-Alexander en Máxima chique gekleed voor staatsbanket Ierland

Willem-Alexander en Máxima chique gekleed voor staatsbanket Ierland Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hadden woensdag van alles uit de kledingkast gehaald voor het staatsbanket in Ierland. Ze gingen in hun chique kledij naar het presidentieel paleis, zo is te zien in bovenstaande video van NU.nl. Op staatsbezoek in IerlandHet koningspaar is drie dagen in Ierland voor een staatsbezoek, woensdag kwamen de Oranjes aan in de stromende regen. Willem-Alexander en Máxima zijn onder meer in het land vanwege de naderende Brexit. Willem-Alexander en Máxima verwelkomd in regenachtig Ierland Bekijk deze video » Nederlandse kinderen in Ierland dolblij na ontmoeting met koning Willem-Alexander Bekijk deze video »
Royals :

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hadden woensdag van alles uit de kledingkast gehaald voor het staatsbanket in Ierland. Ze gingen in hun chique kledij naar het presidentieel paleis, zo is te zien in bovenstaande video van NU.nl.

Op staatsbezoek in Ierland
Het koningspaar is drie dagen in Ierland voor een staatsbezoek, woensdag kwamen de Oranjes aan in de stromende regen. Willem-Alexander en Máxima zijn onder meer in het land vanwege de naderende Brexit.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Willem-Alexander en Máxima chique gekleed voor staatsbanket Ierland of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: koningin, staatsbezoek, opmerkelijk, koning, koning willem alexander, kledij, paleis, oranjes, koningspaar, mobiel, ierland, presidentieel paleis, staatsbanket, banden, video, sportnieuws, brexit, nieuws, avond, youtube-kanaal, betrouwbaar

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.