Dave Roelvink verwacht over twee jaar vader te zijn

Dave Roelvink verwacht over twee jaar vader te zijn

Dave Roelvink verwacht over twee jaar vader te zijn Dave Roelvink verwacht niet dat het nog heel lang duurt voor hij vader wordt. De realityster heeft al een tijdje een relatie met Julia en hij denkt dat ze over een jaar of twee een kleine hebben. Donny mag oppassen“Twee jaar”, antwoordt de 25-jarige Dave als zijn broer Donny vraagt hoelang het nog duurt voor hij oom wordt. “En dan mag jij ‘m een dag of vier in de week hebben.” Dat vindt Donny goed. Donny en Dave Roelvink ontroerd door eenzame ouderen Bekijk deze video » Dave Roelvink is grote grappenmaker in slagerij Bekijk deze video »
Entertainment :

Dave Roelvink verwacht niet dat het nog heel lang duurt voor hij vader wordt. De realityster heeft al een tijdje een relatie met Julia en hij denkt dat ze over een jaar of twee een kleine hebben.

Donny mag oppassen
“Twee jaar”, antwoordt de 25-jarige Dave als zijn broer Donny vraagt hoelang het nog duurt voor hij oom wordt. “En dan mag jij ‘m een dag of vier in de week hebben.” Dat vindt Donny goed.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dave Roelvink verwacht over twee jaar vader te zijn of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: relatie, oppassen, dave roelvink, vader, realityster

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.