Freek de Jonge gaat 75ste verjaardag groots vieren met documentaire

Freek de Jonge gaat 75ste verjaardag groots vieren met documentaire

Deze zomer wordt Freek de Jonge 75 jaar en dat wil hij groots gaan vieren. Zo wordt er onder meer een documentaire over de cabaretier gemaakt. "Over wie zou het anders moeten gaan?" aldus De Jonge. Volgens hem is zijn imago de verkeerde kant op gegaan, en dat wil hij nu graag herstellen.

Zwart gat
De Jonge is still going strong, wat ook naar voren komt in een fragment uit de documentaire. Daarin is hij in gesprek met Herman Finkers, een andere veteraan uit het cabaretiersgilde. De Jonge biecht op dat hij denkt in een zwart gat te vallen als hij stopt met werken. "Als ademhalen een verslaving is, dan is mijn werk ook een verslaving."

Bekijk het hele fragment hieronder.

Freek de Jonge gaat 75ste verjaardag groots vieren met documentaire Deze zomer wordt Freek de Jonge 75 jaar en dat wil hij groots gaan vieren. Zo wordt er onder meer een documentaire over de cabaretier gemaakt. "Over wie zou het anders moeten gaan?" aldus De Jonge. Volgens hem is zijn imago de verkeerde kant op gegaan, en dat wil hij nu graag herstellen. Evert Santegoeds: 'Freek de Jonge draagt bij aan enge sfeer rondom Thierry Baudet' Bekijk deze video » Zwart gatDe Jonge is still going strong, wat ook naar voren komt in een fragment uit de documentaire. Daarin is hij in gesprek met Herman Finkers, een andere veteraan uit het cabaretiersgilde. De Jonge biecht op dat hij denkt in een zwart gat te vallen als hij stopt met werken. "Als ademhalen een verslaving is, dan is mijn werk ook een verslaving." Bekijk het hele fragment hieronder.
Talkshow :
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Freek de Jonge gaat 75ste verjaardag groots vieren met documentaire of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV