Luchtmachtdagen zijn een cadeautje voor vliegtuigspotters

Luchtmachtdagen zijn een cadeautje voor vliegtuigspotters

<em>Luchtmachtdagen</em> zijn een cadeautje voor <em>vliegtuigspotters</em> Kijk live mee met de Luchtmachtdagen vanaf vrijdagochtend 14 juni. Bij de vliegbasis Volkel zijn tientallen enthousiaste vliegtuigspotters neergestreken. De Luchtmachtdagen zijn de aangewezen mogelijkheid om een paar fraaie kiekjes te schieten van vliegtuigen die je niet vaak ziet. Voor veel mensen is het een enorme kick om de vliegtuigen te fotograferen, en ze hebben dan ook grote telelenzen meegenomen om ze zo goed mogelijk in beeld te krijgen. Bekijk de beelden in de reportage hierboven. Indrukwekkende beelden: tientallen straaljagers landen in Friesland voor Frisian Flag 2019 Bekijk deze video »
TV :
Luchtmachtdagen zijn een cadeautje voor vliegtuigspotters

Kijk live mee met de Luchtmachtdagen vanaf vrijdagochtend 14 juni.

Bij de vliegbasis Volkel zijn tientallen enthousiaste vliegtuigspotters neergestreken. De Luchtmachtdagen zijn de aangewezen mogelijkheid om een paar fraaie kiekjes te schieten van vliegtuigen die je niet vaak ziet. Voor veel mensen is het een enorme kick om de vliegtuigen te fotograferen, en ze hebben dan ook grote telelenzen meegenomen om ze zo goed mogelijk in beeld te krijgen. Bekijk de beelden in de reportage hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Luchtmachtdagen zijn een cadeautje voor vliegtuigspotters of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV