Kijk LIVE mee bij de Luchtmachtdagen 2019

Kijk LIVE mee bij de Luchtmachtdagen 2019

Kijk LIVE mee bij de <em>Luchtmachtdagen 2019</em> De Luchtmachtdagen vinden deze week plaats op Vliegbasis Volkel, georganiseerd door het ministerie van Defensie. Je kunt op vrijdag en zaterdag op Gids.tv live meekijken met de Luchtmachtdagen. De live beelden zijn op vrijdagochtend 14 juni vanaf 09.00 uur hierboven te zien. Luchtmachtdagen zijn een cadeautje voor vliegtuigspotters Bekijk deze video » DemonstratiesEr zijn onder meer live beelden te zien van demonstraties met Nederlandse en buitenlandse vliegtuigen. Tussendoor komen presentatoren en diverse gasten aan het woord, die zullen vertellen over het werk van de luchtmacht. De belangrijkste doelstellingen van de luchtmacht zijn bijdragen aan vrijheid, veiligheid én welvaart.
Live :
Kijk LIVE mee bij de Luchtmachtdagen 2019

De Luchtmachtdagen vinden deze week plaats op Vliegbasis Volkel, georganiseerd door het ministerie van Defensie. Je kunt op vrijdag en zaterdag op Gids.tv live meekijken met de Luchtmachtdagen.

De live beelden zijn op vrijdagochtend 14 juni vanaf 09.00 uur hierboven te zien.

Demonstraties
Er zijn onder meer live beelden te zien van demonstraties met Nederlandse en buitenlandse vliegtuigen. Tussendoor komen presentatoren en diverse gasten aan het woord, die zullen vertellen over het werk van de luchtmacht. De belangrijkste doelstellingen van de luchtmacht zijn bijdragen aan vrijheid, veiligheid én welvaart.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE mee bij de Luchtmachtdagen 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV