Live beelden concert Bon Jovi Goffertpark Nijmegen

Live beelden concert Bon Jovi Goffertpark Nijmegen

Live beelden concert <em>Bon Jovi</em> Goffertpark Nijmegen De populaire Amerikaanse rockband Bon Jovi gaf gisterenavond voor het eerst in dertien jaar weer een concert op Nederlandse bodem. Het Nijmeegse Goffertpark had de eer de fitte vijftigers te verwelkomen voor een concert. De fans waren razend enthousiast. KlassiekersOngeveer 40.000 rockliefhebbers genoten van nieuwe muziek en van oude klassiekers als Keep the faith, Livin' on a prayer, You give love a bad name en In these arms. Een van de toegiften was het in de jaren negentig razend populaire Always, dat op de beelden hierboven, die gemaakt zijn door een concertbezoeker, te zien is. Bekijk ook Mariah Carey blaast critici omver tijdens concert in Ziggo Dome Bekijk deze video »
Muziek :
Live beelden concert Bon Jovi Goffertpark Nijmegen

De populaire Amerikaanse rockband Bon Jovi gaf gisterenavond voor het eerst in dertien jaar weer een concert op Nederlandse bodem. Het Nijmeegse Goffertpark had de eer de fitte vijftigers te verwelkomen voor een concert. De fans waren razend enthousiast.

Klassiekers
Ongeveer 40.000 rockliefhebbers genoten van nieuwe muziek en van oude klassiekers als Keep the faith, Livin' on a prayer, You give love a bad name en In these arms. Een van de toegiften was het in de jaren negentig razend populaire Always, dat op de beelden hierboven, die gemaakt zijn door een concertbezoeker, te zien is.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Live beelden concert Bon Jovi Goffertpark Nijmegen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen