Madonna over optreden Songfestival: "Het is precies gegaan zoals ik wilde"

Madonna over optreden Songfestival: "Het is precies gegaan zoals ik wilde"

Muziekjournalist Stefan Raatgever mocht Queen of Pop Madonna interviewen over haar nieuwe album Madame X, dat vandaag uitkomt, en de bijbehorende tournee. Natuurlijk vroeg hij ook naar haar optreden op het Songfestival: "Het is precies gegaan zoals ik wilde."

10 minuten
Raatgever kreeg welgeteld tien minuten om de superster het vuur aan de schenen te leggen. Hij mocht alles vragen, dus ook naar het Songfestival. Die vraag bewaarde Raatgever echter wel een beetje tot het einde, en toen de vraag gesteld was keek Madonna niet echt blij. Ze benadrukte dat ze een boodschap wilde uitdragen en dat dat volgens haar gelukt is.

Bekijk het hele interview hieronder.

Madonna over optreden Songfestival: "Het is precies gegaan zoals ik wilde" Muziekjournalist Stefan Raatgever mocht Queen of Pop Madonna interviewen over haar nieuwe album Madame X, dat vandaag uitkomt, en de bijbehorende tournee. Natuurlijk vroeg hij ook naar haar optreden op het Songfestival: "Het is precies gegaan zoals ik wilde." Madonna in de problemen: kaarten voor X-tournee worden niet verkocht Bekijk deze video » 10 minutenRaatgever kreeg welgeteld tien minuten om de superster het vuur aan de schenen te leggen. Hij mocht alles vragen, dus ook naar het Songfestival. Die vraag bewaarde Raatgever echter wel een beetje tot het einde, en toen de vraag gesteld was keek Madonna niet echt blij. Ze benadrukte dat ze een boodschap wilde uitdragen en dat dat volgens haar gelukt is. Bekijk het hele interview hieronder.
Muziek :
Madonna over optreden Songfestival: "Het is precies gegaan zoals ik wilde"
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Madonna over optreden Songfestival: "Het is precies gegaan zoals ik wilde" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV