Hans Kraay jr. boos op John de Mol: "Dolle duikavonden naar de gallemiezen"

Hans Kraay jr. boos op John de Mol: "Dolle duikavonden naar de gallemiezen"

Het eerste seizoen van Veronica Inside zit er inmiddels op en de mannen kijken grotendeels tevreden terug op hun overstap naar Talpa. Hans Kraay jr. is echter boos op John de Mol: "De dolle duikavonden zijn dankzij John de Mol naar de gallemiezen."

Vakantie
Dat is het gevolg van het feit dat de uitzendingen nu vaak (niet altijd) een halfuur langer duren. Gelukkig kan Hans dat deze zomer goedmaken met zijn vrouw Sofie: "Wij gaan naar het godverlaten eiland Hydra. Dat is in de middle of nowhere bij Griekenland, daar lopen alleen ezels." En hoe zit het dan met de vliegangst van Kraay? "Ik gooi me helemaal vol met pillen."

Bekijk het hele interview hieronder.

Hans Kraay jr. boos op John de Mol: "Dolle duikavonden naar de gallemiezen" Het eerste seizoen van Veronica Inside zit er inmiddels op en de mannen kijken grotendeels tevreden terug op hun overstap naar Talpa. Hans Kraay jr. is echter boos op John de Mol: "De dolle duikavonden zijn dankzij John de Mol naar de gallemiezen." Veronica Inside over aantekeningen Hans Kraay Jr.: 'Dat zijn z'n grappen' Bekijk deze video » VakantieDat is het gevolg van het feit dat de uitzendingen nu vaak (niet altijd) een halfuur langer duren. Gelukkig kan Hans dat deze zomer goedmaken met zijn vrouw Sofie: "Wij gaan naar het godverlaten eiland Hydra. Dat is in de middle of nowhere bij Griekenland, daar lopen alleen ezels." En hoe zit het dan met de vliegangst van Kraay? "Ik gooi me helemaal vol met pillen." Bekijk het hele interview hieronder.
TV :
Hans Kraay jr. boos op John de Mol: "Dolle duikavonden naar de gallemiezen"
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hans Kraay jr. boos op John de Mol: "Dolle duikavonden naar de gallemiezen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV