Koning Willem-Alexander verzoekt Oranjeleeuwinnen om "iets eerder te scoren"

Koning Willem-Alexander verzoekt Oranjeleeuwinnen om "iets eerder te scoren"

In een onderonsje met de pers spraken koning Willem-Alexander en koningin Máxima ook over het WK vrouwenvoetbal. Ze wensen de Oranjeleeuwinnen alle succes, maar: "Ik wil ze vragen iets eerder te scoren, want dat was niet zo goed voor mijn hart."

Trots
De koning is nu al trots op wat de Oranjeleeuwinnen hebben bereikt en noemt hierbij ook de Europese titel van twee jaar geleden. Het koninklijk paar blijkt de voetbaldames op de voet te volgen. Zo gingen ze ook bij hen op bezoek tijdens de voorbereiding. Morgen spelen de Oranjeleeuwinnen hun tweede wedstrijd van het WK om 15.00 uur tegen Kameroen. Die wedstrijd is live te zien op NPO 1.

Bekijk hieronder de beelden.

Koning Willem-Alexander verzoekt Oranjeleeuwinnen om "iets eerder te scoren" In een onderonsje met de pers spraken koning Willem-Alexander en koningin Máxima ook over het WK vrouwenvoetbal. Ze wensen de Oranjeleeuwinnen alle succes, maar: "Ik wil ze vragen iets eerder te scoren, want dat was niet zo goed voor mijn hart." Samenvatting Nederland - Nieuw Zeeland (poulefase WK Vrouwenvoetbal) Bekijk deze video » TrotsDe koning is nu al trots op wat de Oranjeleeuwinnen hebben bereikt en noemt hierbij ook de Europese titel van twee jaar geleden. Het koninklijk paar blijkt de voetbaldames op de voet te volgen. Zo gingen ze ook bij hen op bezoek tijdens de voorbereiding. Morgen spelen de Oranjeleeuwinnen hun tweede wedstrijd van het WK om 15.00 uur tegen Kameroen. Die wedstrijd is live te zien op NPO 1. Bekijk hieronder de beelden.
Royals :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Koning Willem-Alexander verzoekt Oranjeleeuwinnen om "iets eerder te scoren" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV