Hoogtepunten Utopia deze week: ruzie, zwangerschappen en liefde

Hoogtepunten Utopia deze week: ruzie, zwangerschappen en liefde

Hoogtepunten Utopia deze week: ruzie, zwangerschappen en liefde Afgelopen week is er weer van alles gebeurd in Utopia. Speculaties over zwangerschappen, een heftige discussie tussen Merel en Jessie en bloeit er iets op tussen Franny en Gerrit? Bekijk bovenstaande video met alle hoogtepunten om te zien wat er afgelopen week allemaal is gebeurd in Utopia. Utopia is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Utopia terugkijken bij Gids.tv. Utopia: Is Kaylee zwanger van Dylan? Bekijk deze video » Utopia: Is Merel zwanger na vrijpartij met Jessie? Bekijk deze video » Utopia blijkt vol te zitten met sexy fitgirls Bekijk deze video »
TV :
Hoogtepunten Utopia deze week: ruzie, zwangerschappen en liefde

Afgelopen week is er weer van alles gebeurd in Utopia. Speculaties over zwangerschappen, een heftige discussie tussen Merel en Jessie en bloeit er iets op tussen Franny en Gerrit? Bekijk bovenstaande video met alle hoogtepunten om te zien wat er afgelopen week allemaal is gebeurd in Utopia.

Utopia is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Utopia terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hoogtepunten Utopia deze week: ruzie, zwangerschappen en liefde of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV