'Humberto Tan gaat samenwerken met 'ex-minnares' Dionne Stax'

'Humberto Tan gaat samenwerken met 'ex-minnares' Dionne Stax'

'Humberto Tan gaat samenwerken met 'ex-minnares' Dionne Stax' Dionne Stax krijgt er een opmerkelijke collega bij. Naast Toine van Peperstraten, krijgt ook haar vermeende ex-minnaar Humberto Tan een rol in haar nieuwe radioprogramma. Humberto pakt de vrijdagHumberto gaat elke vrijdag deze nieuwe radioshow van AVROTROS op Radio 1 presenteren, zo meldt Shownieuws in bovenstaande video. Ze hoeven elkaar dus niet tegen te komen, aangezien Dionne de show van maandag tot en met donderdag aan elkaar praat… Geheime affaire?In 2017 kwam aan het licht dat de getrouwde Humberto een geheime affaire zou hebben gehad met Dionne. De twee hebben nooit op de geruchten gereageerd en deden het af als een 'privéaangelegenheid'. Blunder Dionne Stax: vraagt voorlichter VVD waar ze op stemt Bekijk deze video » Wilfred Genee heeft primeur: "Dionne Stax neemt radioplek Humberto Tan in" Bekijk deze video »
Entertainment :
'Humberto Tan gaat samenwerken met 'ex-minnares' Dionne Stax'

Dionne Stax krijgt er een opmerkelijke collega bij. Naast Toine van Peperstraten, krijgt ook haar vermeende ex-minnaar Humberto Tan een rol in haar nieuwe radioprogramma.

Humberto pakt de vrijdag
Humberto gaat elke vrijdag deze nieuwe radioshow van AVROTROS op Radio 1 presenteren, zo meldt Shownieuws in bovenstaande video. Ze hoeven elkaar dus niet tegen te komen, aangezien Dionne de show van maandag tot en met donderdag aan elkaar praat…

Geheime affaire?
In 2017 kwam aan het licht dat de getrouwde Humberto een geheime affaire zou hebben gehad met Dionne. De twee hebben nooit op de geruchten gereageerd en deden het af als een 'privéaangelegenheid'.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op 'Humberto Tan gaat samenwerken met 'ex-minnares' Dionne Stax' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV