Koning Willem-Alexander geeft vakantietip om Ierland te bezoeken

Koning Willem-Alexander geeft vakantietip om Ierland te bezoeken

Koning <em>Willem-Alexander</em> geeft vakantietip om Ierland te bezoeken Ben je nog op zoek naar een mooie vakantiebestemming? Dan heeft niemand minder dan koning Willem-Alexander een goede tip voor je. Na regen komt zonneschijn“Ik wil geen toeristenadvertentie maken hier voor Ierland, maar ik kan het iedereen aanraden om dit prachtige land, tussen de regenbuien door schijnt de zon, te gaan bezoeken.” Dit zei Willem-Alexander op de laatste dag van het staatsbezoek in Ierland. Bekijk de hele video van Blauw Bloed met het laatste deel van het koninklijke bezoek hierboven. Willem-Alexander en Máxima chique gekleed voor staatsbanket Ierland Bekijk deze video » Koning Willem-Alexander verzoekt Oranjeleeuwinnen om "iets eerder te scoren" Bekijk deze video »
Royals :
Koning Willem-Alexander geeft vakantietip om Ierland te bezoeken

Ben je nog op zoek naar een mooie vakantiebestemming? Dan heeft niemand minder dan koning Willem-Alexander een goede tip voor je.

Na regen komt zonneschijn
“Ik wil geen toeristenadvertentie maken hier voor Ierland, maar ik kan het iedereen aanraden om dit prachtige land, tussen de regenbuien door schijnt de zon, te gaan bezoeken.” Dit zei Willem-Alexander op de laatste dag van het staatsbezoek in Ierland. Bekijk de hele video van Blauw Bloed met het laatste deel van het koninklijke bezoek hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Koning Willem-Alexander geeft vakantietip om Ierland te bezoeken of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV