Frans Bauer oefent afwijzing kandidaat The Voice Senior: ‘Lastig!’

Frans Bauer oefent afwijzing kandidaat The Voice Senior: ‘Lastig!’

<em>Frans Bauer</em> oefent afwijzing kandidaat <em>The Voice Senior</em>: ‘Lastig!’ Frans Bauer is dolblij dat hij coach is in The Voice Senior. Maar de zanger vindt het moeilijk om commentaar te geven als hij niet voor iemand draait. “Hoe ga je iemand zeggen dat die niet goed genoeg was? Dat is ook lastig”, zegt Bauer in bovenstaande vlog van RTL 4. ‘Maar u heeft een prachtig jasje’De zanger besluit maar te oefenen met het geven van negatief commentaar. “Nou ik heb dus niet gedraaid. U heeft me gewoon niet kunnen overtuigen. Dus ja sorry. Maar u heeft een prachtig jasje en het was hartstikke te gek.” De rode knop werkt perfectOok let Bauer erop dat alles goed verloopt tijdens de opnames. Zo test hij de rode knop waarop hij moet drukken als hij voor een kandidaat wil gaan. “Het ding werkt tot in de perfectie, perfect.” Het tweede seizoen van The Voice Senior wordt in augustus van dit jaar uitgezonden. Frans Bauer werkt aan strak lijf voor The Voice Senior Bekijk deze video » Frans Bauer positief over mogelijke terugkeer De Bauers Bekijk deze video »
TV :
Frans Bauer oefent afwijzing kandidaat The Voice Senior: ‘Lastig!’

Frans Bauer is dolblij dat hij coach is in The Voice Senior. Maar de zanger vindt het moeilijk om commentaar te geven als hij niet voor iemand draait. “Hoe ga je iemand zeggen dat die niet goed genoeg was? Dat is ook lastig”, zegt Bauer in bovenstaande vlog van RTL 4.

‘Maar u heeft een prachtig jasje’
De zanger besluit maar te oefenen met het geven van negatief commentaar. “Nou ik heb dus niet gedraaid. U heeft me gewoon niet kunnen overtuigen. Dus ja sorry. Maar u heeft een prachtig jasje en het was hartstikke te gek.”

De rode knop werkt perfect
Ook let Bauer erop dat alles goed verloopt tijdens de opnames. Zo test hij de rode knop waarop hij moet drukken als hij voor een kandidaat wil gaan. “Het ding werkt tot in de perfectie, perfect.” Het tweede seizoen van The Voice Senior wordt in augustus van dit jaar uitgezonden.

Bekijk hier alle video's en artikelen van The Voice Senior
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Frans Bauer oefent afwijzing kandidaat The Voice Senior: ‘Lastig!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV