Voorbeschouwing Nederland - Kameroen op WK Frankrijk

Voorbeschouwing Nederland - Kameroen op WK Frankrijk

Voorbeschouwing Nederland - Kameroen op WK Frankrijk De Nederlandse voetbalvrouwen nemen het vanmiddag om 15:00 uur op tegen Kameroen, in hun tweede wedstrijd op het WK in Frankrijk. Oud-profvoetbalster Anouk Hoogendijk en sportpresentatrice Hélène Hendriks blikken vooruit op de wedstrijd bij Pauw: "Het is een land dat vrij weinig interlands speelt dus we weten er weinig van", aldus Hoogendijk. Fysiek spelGelukkig weten ze er wel iets van. Hoogendijk: "Het is een vrij verdedigend team en ze zijn heel onvoorspelbaar. Ik denk dat ze heel defensief gaan spelen." Ook zijn ze erg fysiek dus wordt aangeraden om de duels uit de weg te gaan. Wordt het een spannende wedstrijd? "Hier moeten ze gewoon overheen walsen", aldus Hendriks. De eerste wedstrijd wonnen de Oranjeleeuwinnen van Nieuw-Zeeland (1-0), dankzij een treffer in blessuretijd. Bekijk de hele voorbeschouwing hierboven. Oranjeleeuwinnen trainen voor Nederland - Kameroen Bekijk deze video »
Voetbal :
Voorbeschouwing Nederland - Kameroen op WK Frankrijk

De Nederlandse voetbalvrouwen nemen het vanmiddag om 15:00 uur op tegen Kameroen, in hun tweede wedstrijd op het WK in Frankrijk. Oud-profvoetbalster Anouk Hoogendijk en sportpresentatrice Hélène Hendriks blikken vooruit op de wedstrijd bij Pauw: "Het is een land dat vrij weinig interlands speelt dus we weten er weinig van", aldus Hoogendijk.

Fysiek spel
Gelukkig weten ze er wel iets van. Hoogendijk: "Het is een vrij verdedigend team en ze zijn heel onvoorspelbaar. Ik denk dat ze heel defensief gaan spelen." Ook zijn ze erg fysiek dus wordt aangeraden om de duels uit de weg te gaan. Wordt het een spannende wedstrijd? "Hier moeten ze gewoon overheen walsen", aldus Hendriks. De eerste wedstrijd wonnen de Oranjeleeuwinnen van Nieuw-Zeeland (1-0), dankzij een treffer in blessuretijd. Bekijk de hele voorbeschouwing hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Voorbeschouwing Nederland - Kameroen op WK Frankrijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV