Merel Westrik over televisie: "Ik houd van pulp"

Merel Westrik over televisie: "Ik houd van pulp"

<em>Merel Westrik</em> over televisie: &quot;Ik houd van pulp&quot; RTL Nieuws-presentatrice Merel Westrik bespreekt in Pauw haar favoriete tv-fragmenten van afgelopen week. "Ik kijk ook pulp." Schaamteloze trouwprogramma'sWestrik kijkt veel naar tv. "Ik ben een enorme tv-kijker. Ik houd echt van televisie. Ik kijk ook pulp, spelletjes...alles." Ze geniet van natuurdocumentaires als Our Planet, van nieuwsprogramma's maar geniet net zo goed van de bekende trouwprogramma's Say yes to the dress & My Big Fat Gypsy Wedding. "Dat is echt mijn guilty pleasure. Er zijn overdadige feesten met overdadige jurken. Het is heerlijk. Het is schaamteloos maar ik kan er ook vol bewondering naar kijken." Bekijk het hele fragment hierboven. Bekijk ook Olcay Gulsen krijgt bakken kritiek om ‘fatshaming’ opmerkingen Bekijk deze video » Nielson ontvangt bijzondere award van Jeroen Pauw Bekijk deze video »
TV :
Merel Westrik over televisie: "Ik houd van pulp"

RTL Nieuws-presentatrice Merel Westrik bespreekt in Pauw haar favoriete tv-fragmenten van afgelopen week. "Ik kijk ook pulp."

Schaamteloze trouwprogramma's
Westrik kijkt veel naar tv. "Ik ben een enorme tv-kijker. Ik houd echt van televisie. Ik kijk ook pulp, spelletjes...alles." Ze geniet van natuurdocumentaires als Our Planet, van nieuwsprogramma's maar geniet net zo goed van de bekende trouwprogramma's Say yes to the dress & My Big Fat Gypsy Wedding. "Dat is echt mijn guilty pleasure. Er zijn overdadige feesten met overdadige jurken. Het is heerlijk. Het is schaamteloos maar ik kan er ook vol bewondering naar kijken." Bekijk het hele fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Merel Westrik over televisie: "Ik houd van pulp" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV