Madonna over haar speciale band met voetbal

Madonna over haar speciale band met voetbal

<em>Madonna</em> over haar speciale band met voetbal Madonna was deze week te gast in The Graham Norton Show. Ze was daar overigens niet als zichzelf maar als haar alter ego Madame X. Ze hebben het over haar verhuizing naar Lissabon, vanwege de voetbalcarrière van haar zoon David. Heeft ze zelf iets met voetbal? "Zodra mijn zoon op de bank zit, zit ik op mijn telefoon." Bekijk het hele fragment hierboven. Bekijk ook Bekijk hier Madonna’s totaal afgekraakte Songfestival-optreden Bekijk deze video » Hilarisch: Loretta Schrijver imiteert songfestivaloptreden Madonna Bekijk deze video » Madonna in de problemen: kaarten voor X-tournee worden niet verkocht Bekijk deze video »
TV :
Madonna over haar speciale band met voetbal

Madonna was deze week te gast in The Graham Norton Show. Ze was daar overigens niet als zichzelf maar als haar alter ego Madame X. Ze hebben het over haar verhuizing naar Lissabon, vanwege de voetbalcarrière van haar zoon David. Heeft ze zelf iets met voetbal? "Zodra mijn zoon op de bank zit, zit ik op mijn telefoon." Bekijk het hele fragment hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Madonna over haar speciale band met voetbal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV