Utopia blijkt vol te zitten met sexy fitgirls

Utopia blijkt vol te zitten met sexy fitgirls

Utopia blijkt vol te zitten met sexy fitgirls Verschillende dames in Utopia zijn bezig met het creëren of in stand houden van hun killerbody. Op de beelden die het programma zojuist publiceerde is te zien welke oefeningen ze zoal nodig hebben voor een fit en sexy lijf. Utopia is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Utopia terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Utopia: Jessie en Merel belanden wederom bij elkaar in bed Bekijk deze video » Utopia: Is Merel zwanger na vrijpartij met Jessie? Bekijk deze video » Hoogtepunten Utopia deze week: ruzie, zwangerschappen en liefde Bekijk deze video »
TV

Verschillende dames in Utopia zijn bezig met het creëren of in stand houden van hun killerbody. Op de beelden die het programma zojuist publiceerde is te zien welke oefeningen ze zoal nodig hebben voor een fit en sexy lijf.

Utopia is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Utopia terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Utopia blijkt vol te zitten met sexy fitgirls of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: sport, sbs, utopia, tv-programma, dames, video, lifestyle, sbs 6, sexy, terugkijken, fit

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.