Samenvatting Kiki Bertens - Arantxa Rus (WTA Rosmalen)

Samenvatting Kiki Bertens - Arantxa Rus (WTA Rosmalen)

Samenvatting Kiki Bertens - Arantxa Rus (WTA Rosmalen) Kiki Bertens heeft zich vrijdag 15 juni geplaatst voor de kwartfinales van het grastoernooi in Rosmalen. De nummer één van de plaatsingslijst won in de tweede ronde in een wedstrijd over twee dagen in twee sets van Arantxa Rus: 7-5 en 6-3. Bekijk hier de samenvatting van de wedstrijd. Kiki Bertens wint van Arantxa Rus in Rosmalen Bekijk deze video » Kiki Bertens blij met overwinning op Arantxa Rus: "Gekke wedstrijd" Bekijk deze video »
Tennis

Kiki Bertens heeft zich vrijdag 15 juni geplaatst voor de kwartfinales van het grastoernooi in Rosmalen. De nummer één van de plaatsingslijst won in de tweede ronde in een wedstrijd over twee dagen in twee sets van Arantxa Rus: 7-5 en 6-3.

Bekijk hier de samenvatting van de wedstrijd.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Kiki Bertens - Arantxa Rus (WTA Rosmalen) of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: wedstrijd, arantxa rus, kiki bertens, wta rosmalen, rosmalen, samenvatting, tweede ronde, LibemaOpen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.