Willem-Alexander en Máxima moeten wachten op Sandra Schuurhof

Willem-Alexander en Máxima moeten wachten op Sandra Schuurhof

Willem-Alexander en Máxima moeten wachten op Sandra Schuurhof SBS-presentatrice Sandra Schuurhof doet verslag van het staatsbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan Ierland. Normaal moeten de verslaggevers op de royals wachten maar vandaag is het andersom: "We zitten vast. Ergens daar zitten de koning en koningin, te wachten op ons", aldus Schuurhof. Koningspaar kan niet vooruitTe zien is hoe de bus, die vol zit met verslaggevers, vast zit bij een muur en daar niet voorbij kan komen. "De kolonne met daarin het koningspaar kan daardoor ook niet vooruit", zo vertelt Schuurhof, die een lach niet kan onderdrukken. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk ook Willem-Alexander en Máxima chique gekleed voor staatsbanket Ierland Bekijk deze video » Koning Willem-Alexander geeft vakantietip om Ierland te bezoeken Bekijk deze video »
Nieuws :

SBS-presentatrice Sandra Schuurhof doet verslag van het staatsbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan Ierland. Normaal moeten de verslaggevers op de royals wachten maar vandaag is het andersom: "We zitten vast. Ergens daar zitten de koning en koningin, te wachten op ons", aldus Schuurhof.

Koningspaar kan niet vooruit
Te zien is hoe de bus, die vol zit met verslaggevers, vast zit bij een muur en daar niet voorbij kan komen. "De kolonne met daarin het koningspaar kan daardoor ook niet vooruit", zo vertelt Schuurhof, die een lach niet kan onderdrukken. Bekijk de beelden hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Willem-Alexander en Máxima moeten wachten op Sandra Schuurhof of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV