Beelden en reacties van ongeluk Chris Froome

Beelden en reacties van ongeluk Chris Froome

Chris Froome heeft woensdag (12 juni) tijdens een verkenningsrit voor de tijdrit in het Criterium du Dauphiné een zware blessure opgelopen. Hij kwam samen met teamgenoot Wout Poels in een harde windstoot terecht, waardoor Froome een muur raakte.

Froome is op woensdagavond ruim acht uur lang geopereerd aan verschillende verwondingen, onder anderen aan een open breuk in het dijbeen en breuken aan de heup, elleboog en ribben. De hele donderdag heeft Froome nog op de intensive care gelegen.

Hij gaat op dit moment een heel lang revalidatieproces in. Hij reageerde zelf vanuit het ziekenhuis: "Hoewel dit een enorme tegenvaller is, richt ik mij nu vooral weer op de toekomst." Ook de behandelend arts is redelijk positief gestemd: "Ik denk dat Chris medio 2020 weer op het oude niveau kan zijn!"

Bekijk hieronder de video met beelden van én reacties op de valpartij.

Beelden en reacties van <em>ongeluk</em> Chris Froome Chris Froome heeft woensdag (12 juni) tijdens een verkenningsrit voor de tijdrit in het Criterium du Dauphiné een zware blessure opgelopen. Hij kwam samen met teamgenoot Wout Poels in een harde windstoot terecht, waardoor Froome een muur raakte. Froome valt in Dauphiné: daardoor geen Tour de France Bekijk deze video » Froome is op woensdagavond ruim acht uur lang geopereerd aan verschillende verwondingen, onder anderen aan een open breuk in het dijbeen en breuken aan de heup, elleboog en ribben. De hele donderdag heeft Froome nog op de intensive care gelegen. Hij gaat op dit moment een heel lang revalidatieproces in. Hij reageerde zelf vanuit het ziekenhuis: "Hoewel dit een enorme tegenvaller is, richt ik mij nu vooral weer op de toekomst." Ook de behandelend arts is redelijk positief gestemd: "Ik denk dat Chris medio 2020 weer op het oude niveau kan zijn!" Bekijk hieronder de video met beelden van én reacties op de valpartij.
Wielrennen :
Beelden en reacties van ongeluk Chris Froome
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beelden en reacties van ongeluk Chris Froome of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen