Automobilist in Rotterdam rijdt in op meerdere auto's

Automobilist in Rotterdam rijdt in op meerdere auto's

Automobilist in Rotterdam rijdt in op meerdere auto's In Rotterdam heeft een waarschijnlijk dronken automobilist van 23 jaar een ravage aangericht. Hij reed in op meerdere auto's. Volgens de politie raakten er negen beschadigd. WonderMensen moesten aan de kant springen. Er kan van een wonder worden gesproken dat er geen gewonden zijn gevallen. In de video is te zien hoe omstanders de bestuurder uit de auto trokken om hem vast te houden tot de politie aanwezig was. Geen rijbewijsDe automobilist had geen rijbewijs. Een blaastest mislukte. Daarom is er een bloedtest bij de man afgenomen. Gewapende overval op Blokker in Almere Bekijk deze video » Overval op wisselkantoor in Rotterdam Bekijk deze video »
Nieuws :

In Rotterdam heeft een waarschijnlijk dronken automobilist van 23 jaar een ravage aangericht. Hij reed in op meerdere auto's. Volgens de politie raakten er negen beschadigd.

Wonder
Mensen moesten aan de kant springen. Er kan van een wonder worden gesproken dat er geen gewonden zijn gevallen. In de video is te zien hoe omstanders de bestuurder uit de auto trokken om hem vast te houden tot de politie aanwezig was.

Geen rijbewijs
De automobilist had geen rijbewijs. Een blaastest mislukte. Daarom is er een bloedtest bij de man afgenomen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Automobilist in Rotterdam rijdt in op meerdere auto's of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV