Kiki Bertens na halve finale Rosmalen: "Het gaat steeds beter op gras!"

Kiki Bertens na halve finale Rosmalen: "Het gaat steeds beter op gras!"

Kiki Bertens na halve finale Rosmalen: "Het gaat steeds beter op gras!" Kiki Bertens won vanmiddag (12 juni) de halve finale van het grastoernooi in Rosmalen. Daarmee is ze, voor het eerst in haar carrière, een finalist in dit toernooi. Ze is blij met haar finalepositie en is nog positiever gestemd: "Het gaat echt heel lekker op gras, en ook steeds beter!" Dat stemt ons positief voor haar prestaties op Wimbledon. Kiki Bertens speelt zondagmiddag 16 juni vanaf 12:00 uur de finale van het toernooi in Rosmalen tegen de Amerikaanse Alison Riske. Bekijk hier waar je de finale kunt bekijken. Libema Open Rosmalen: Kiki Bertens pakt eerste set Bekijk deze video » Kiki Bertens pakt Rybakina en is finalist in Rosmalen Bekijk deze video »
Tennis :

Kiki Bertens won vanmiddag (12 juni) de halve finale van het grastoernooi in Rosmalen. Daarmee is ze, voor het eerst in haar carrière, een finalist in dit toernooi. Ze is blij met haar finalepositie en is nog positiever gestemd: "Het gaat echt heel lekker op gras, en ook steeds beter!" Dat stemt ons positief voor haar prestaties op Wimbledon.

Kiki Bertens speelt zondagmiddag 16 juni vanaf 12:00 uur de finale van het toernooi in Rosmalen tegen de Amerikaanse Alison Riske. Bekijk hier waar je de finale kunt bekijken.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kiki Bertens na halve finale Rosmalen: "Het gaat steeds beter op gras!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV