Wout Poels wint koninginnenrit Criterium du Dauphiné

Wout Poels wint koninginnenrit Criterium du Dauphiné

Wout Poels wint koninginnenrit Criterium du Dauphiné __ Wout Poels heeft zaterdag (12 juni) de koninginnenrit in het Critérium du Dauphiné gewonnen. De Limburger plaatste op de slotklim in de stromende regen een late aanval en sprintte naar de zege.__ Voor de 31-jarige renner van Team INEOS is het zijn eerste zege van het seizoen. Poels liet na een rit over 133 kilometer van Saint-Genix-les-Villages naar Pipay de Deen Jakob Fuglsang en de Duitser Emanuel Buchmann achter zich. Het Criterium du Dauphiné is de eerste serieuze test voor de Tour de France, die op 6 juli start. Giro d'Italia: hoogtepunten 19e etappe Bekijk deze video »
Wielrennen :

__ Wout Poels heeft zaterdag (12 juni) de koninginnenrit in het Critérium du Dauphiné gewonnen. De Limburger plaatste op de slotklim in de stromende regen een late aanval en sprintte naar de zege.__

Voor de 31-jarige renner van Team INEOS is het zijn eerste zege van het seizoen. Poels liet na een rit over 133 kilometer van Saint-Genix-les-Villages naar Pipay de Deen Jakob Fuglsang en de Duitser Emanuel Buchmann achter zich.

Het Criterium du Dauphiné is de eerste serieuze test voor de Tour de France, die op 6 juli start.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wout Poels wint koninginnenrit Criterium du Dauphiné of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: wout poels, jakob fuglsang, etappe, leider, naam


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV