Kunstwerk Maarten van der Weijden onthuld in Friese Birdaard

Kunstwerk Maarten van der Weijden onthuld in Friese Birdaard

Kunstwerk Maarten van der Weijden onthuld in Friese Birdaard In het Friese Birdaard is een speciaal kunstwerk onthuld voor Maarten van der Weijden. Het is een bijzonder beeld geworden van de zwemmer tijdens de Elfsteden Zwemtocht. Volg de Elfstedenzwemtocht van Maarten van der Weijden LIVE op Gids.tv. Kunstwerk maakt indrukVan der Weijden kon zelf niet aanwezig zijn bij de onthulling, maar de initiatiefnemer vertelt in bovenstaande video dat Maarten nauw betrokken was bij het proces en dat hij onder de indruk is van het kunstwerk. Het is een symbool voor iedereen die met kanker te maken heeft gehad. Maarten van der Weijden doet vanaf 21 juni een nieuwe poging om de Elfstedentocht zwemmend af te leggen. Deze zwemtocht is te volgen op televisie en hier op Gids.tv. Zo wordt bijvoorbeeld de start op 21 juni in Leeuwarden live uitgezonden bij NPO 1 en zal er een livestream op Gids.tv zijn. Maarten van der Weijden krijgt applaus na trainingstocht Bekijk deze video » Maarten van der Weijden beter voorbereid op 2e Elfsteden Zwemtocht Bekijk deze video »
Sport :

In het Friese Birdaard is een speciaal kunstwerk onthuld voor Maarten van der Weijden. Het is een bijzonder beeld geworden van de zwemmer tijdens de Elfsteden Zwemtocht.

Volg de Elfstedenzwemtocht van Maarten van der Weijden LIVE op Gids.tv.

Kunstwerk maakt indruk
Van der Weijden kon zelf niet aanwezig zijn bij de onthulling, maar de initiatiefnemer vertelt in bovenstaande video dat Maarten nauw betrokken was bij het proces en dat hij onder de indruk is van het kunstwerk. Het is een symbool voor iedereen die met kanker te maken heeft gehad.

Maarten van der Weijden doet vanaf 21 juni een nieuwe poging om de Elfstedentocht zwemmend af te leggen. Deze zwemtocht is te volgen op televisie en hier op Gids.tv. Zo wordt bijvoorbeeld de start op 21 juni in Leeuwarden live uitgezonden bij NPO 1 en zal er een livestream op Gids.tv zijn.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kunstwerk Maarten van der Weijden onthuld in Friese Birdaard of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV