Johnny de Mol hoopt dat zoontje kan omgaan met verdeelde aandacht

Johnny de Mol hoopt dat zoontje kan omgaan met verdeelde aandacht

Johnny de Mol hoopt dat zoontje kan omgaan met verdeelde aandacht Johnny de Mol maakte deze week bekend dat hij voor de tweede keer vader wordt. Samen met zijn vrouw Anouk hebben ze zoontje Johnny van 1 jaar, en Kiki, een dochter van Anouk uit een eerdere relatie. Aandacht moet verdeeld wordenDe kleine Johnny heeft nog niet door dat hij een grote broer wordt. "Het is een klein monstertje, dus ik hoop dat hij goed omgaat straks met de verdeelde aandacht", vertelt De Mol in bovenstaande Shownieuws-video. Toch liever een zoon?Johnny en Anouk weten nog niet of ze een zoon of dochter krijgen. "Het maakt me echt niet uit. Als het maar een gezond jongetje is", grapt de presentator. Zoon Linda de Mol treedt op met neef Johnny Bekijk deze video » Johnny de Mol en Anouk van Schie worden weer ouders: "Kijken er naar uit" Bekijk deze video »
Entertainment :

Johnny de Mol maakte deze week bekend dat hij voor de tweede keer vader wordt. Samen met zijn vrouw Anouk hebben ze zoontje Johnny van 1 jaar, en Kiki, een dochter van Anouk uit een eerdere relatie.

Aandacht moet verdeeld worden
De kleine Johnny heeft nog niet door dat hij een grote broer wordt. "Het is een klein monstertje, dus ik hoop dat hij goed omgaat straks met de verdeelde aandacht", vertelt De Mol in bovenstaande Shownieuws-video.

Toch liever een zoon?
Johnny en Anouk weten nog niet of ze een zoon of dochter krijgen. "Het maakt me echt niet uit. Als het maar een gezond jongetje is", grapt de presentator.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johnny de Mol hoopt dat zoontje kan omgaan met verdeelde aandacht of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV