Bekijk samenvatting van Luchtmachtdagen 2019

Bekijk samenvatting van Luchtmachtdagen 2019

Bekijk samenvatting van Luchtmachtdagen 2019 Vrijdag en zaterdag organiseerde Defensie de Luchtmachtdagen op Vliegbasis Volkel. Er was van alles en nog wat te zien voor de bezoekers, zo was er een mooie vliegshow te zien en konden ze een blik achter de schermen werpen. Bekijk bovenstaande video van NU.nl voor een samenvatting met alle hoogtepunten van de Luchtmachtdagen 2019. Luchtmachtdagen zijn een cadeautje voor vliegtuigspotters Bekijk deze video » Luchtmachtdagen 2019: omstreden JSF-toestellen landen in Volkel Bekijk deze video »
Entertainment

Vrijdag en zaterdag organiseerde Defensie de Luchtmachtdagen op Vliegbasis Volkel. Er was van alles en nog wat te zien voor de bezoekers, zo was er een mooie vliegshow te zien en konden ze een blik achter de schermen werpen. Bekijk bovenstaande video van NU.nl voor een samenvatting met alle hoogtepunten van de Luchtmachtdagen 2019.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk samenvatting van Luchtmachtdagen 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: defensie, opmerkelijk, compilatie, mobiel, vliegshow, volkel, luchtmachtdagen, achter de schermen, vliegbasis, samenvatting, hoogtepunten, video, sportnieuws, nieuws, schermen, vliegbasis volkel, youtube-kanaal, betrouwbaar

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.