Groot feest in Frankrijk na tweede winst Oranje Leeuwinnen op WK

Groot feest in Frankrijk na tweede winst Oranje Leeuwinnen op WK

Groot feest in Frankrijk na tweede winst Oranje Leeuwinnen op WK De Nederlandse voetbalsters hebben twee groepswedstrijden gewonnen en zijn al zeker van een plek in de achtste finales van het WK. Reden genoeg voor een groot Oranje feest in Frankrijk, zo is te zien in bovenstaande video. Topscorer allertijdenOok vertelt Vivianne Miedema hoe speciaal het is dat ze door haar goal tegen Kameroen topscorer allertijden is geworden. “Het zat er al een tijdje aan te komen en dan is het fijn dat het vandaag ook uitkomt op een WK”, aldus de voetbalster. “Die koprol hoorde erbij want die had ik al lang geleden afgesproken met mijn broertje.” De Oranje Leeuwinnen spelen donderdag hun derde WK-wedstrijd tegen Canada. Via Gids.tv kun je alles rond het WK Damesvoetbal 2019 en de Oranje Leeuwinnen volgen. Nederland - Kameroen 3-1 door Vivianne Miedema Bekijk deze video » Nederland - Kameroen: speelster Kameroen hoeft het water van Van Dongen niet! Bekijk deze video »
Voetbal :

De Nederlandse voetbalsters hebben twee groepswedstrijden gewonnen en zijn al zeker van een plek in de achtste finales van het WK. Reden genoeg voor een groot Oranje feest in Frankrijk, zo is te zien in bovenstaande video.

Topscorer allertijden
Ook vertelt Vivianne Miedema hoe speciaal het is dat ze door haar goal tegen Kameroen topscorer allertijden is geworden. “Het zat er al een tijdje aan te komen en dan is het fijn dat het vandaag ook uitkomt op een WK”, aldus de voetbalster. “Die koprol hoorde erbij want die had ik al lang geleden afgesproken met mijn broertje.”

De Oranje Leeuwinnen spelen donderdag hun derde WK-wedstrijd tegen Canada. Via Gids.tv kun je alles rond het WK Damesvoetbal 2019 en de Oranje Leeuwinnen volgen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Groot feest in Frankrijk na tweede winst Oranje Leeuwinnen op WK of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV