Vaderdag: Jochem Myjer krijgt spel Papa Erger Je Niet cadeau

Vaderdag: Jochem Myjer krijgt spel Papa Erger Je Niet cadeau

Vaderdag: Jochem Myjer krijgt spel Papa Erger Je Niet cadeau Jochem Myjer heeft van zijn twee kinderen een heel bijzonder cadeau voor Vaderdag gekregen. Ze hebben namelijk het spel Papa Erger Je Niet gemaakt, geheel in stijl van de cabaretier. Het eindresultaat is te zien in bovenstaande Instagram-video. Ontbijt en hengelDat is niet het enige waarmee Myjer is verwend door zijn zoon en dochter, ze hadden ook nog ontbijt voor hem klaargemaakt. Daarnaast kreeg de grappenmaker ook een nieuwe vishengel voor Vaderdag. Jochem Myjer 'vervangt' Twan Huys in RTL Late Night met Twan Huys Bekijk deze video » Jochem Myjer reageert op sensationele verkoop show in Carré Bekijk deze video »
Entertainment :

Jochem Myjer heeft van zijn twee kinderen een heel bijzonder cadeau voor Vaderdag gekregen. Ze hebben namelijk het spel Papa Erger Je Niet gemaakt, geheel in stijl van de cabaretier. Het eindresultaat is te zien in bovenstaande Instagram-video.

Ontbijt en hengel
Dat is niet het enige waarmee Myjer is verwend door zijn zoon en dochter, ze hadden ook nog ontbijt voor hem klaargemaakt. Daarnaast kreeg de grappenmaker ook een nieuwe vishengel voor Vaderdag.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vaderdag: Jochem Myjer krijgt spel Papa Erger Je Niet cadeau of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV