Vaderdag: Virgil van Dijk verrast emotionele Liverpool-fan

Vaderdag: Virgil van Dijk verrast emotionele Liverpool-fan

Vaderdag: Virgil van Dijk verrast emotionele Liverpool-fan Virgil van Dijk heeft een papa heel erg blij gemaakt op Vaderdag. Virgil en een aantal collega-voetballers hebben voor Nivea drie Liverpool-fans op een bijzondere manier verrast. Vaderdag-verrassingDe fans delen hun ontroerende verhaal over het vaderschap en zitten nietsvermoedend te vertellen als de voetballers inbreken met een videoboodschap. Zo zit in de video Virgil van Dijk naast de dochters van Bernie, en vertellen ze wat een held hun vader is. Ook Andrew Robertson en Jordan Henderson verrassen een Liverpool-supporter. Gelukkig mogen de vaders na het bekijken van de video de sterspelers ook nog ontmoeten en krijgen ze een verrassing. En dat levert speciale en ontroerende beelden op. Bekijk de volledige video voor Vaderdag hierboven. Vaderdag: Jochem Myjer krijgt spel Papa Erger Je Niet cadeau Bekijk deze video » Virgil van Dijk werd uitgefloten tijdens Nederland - Engeland, bekijk zijn reactie Bekijk deze video »
Viral :

Virgil van Dijk heeft een papa heel erg blij gemaakt op Vaderdag. Virgil en een aantal collega-voetballers hebben voor Nivea drie Liverpool-fans op een bijzondere manier verrast.

Vaderdag-verrassing
De fans delen hun ontroerende verhaal over het vaderschap en zitten nietsvermoedend te vertellen als de voetballers inbreken met een videoboodschap. Zo zit in de video Virgil van Dijk naast de dochters van Bernie, en vertellen ze wat een held hun vader is. Ook Andrew Robertson en Jordan Henderson verrassen een Liverpool-supporter. Gelukkig mogen de vaders na het bekijken van de video de sterspelers ook nog ontmoeten en krijgen ze een verrassing. En dat levert speciale en ontroerende beelden op.

Bekijk de volledige video voor Vaderdag hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vaderdag: Virgil van Dijk verrast emotionele Liverpool-fan of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV