Nederlandse handbalmannen pakken ticket voor EK 2020

Nederlandse handbalmannen pakken ticket voor EK 2020

Nederlandse handbalmannen pakken ticket voor EK 2020 De Nederlandse handballers hebben zich voor het eerst in de historie van het Nederlands handbal geplaatst voor een EK. Vandaag verzekerde de ploeg zich van deelname door te winnen van Letland. Oranje won in het Topsportcentrum in Almere de laatste EK-kwalificatiewedstrijd tegen Letland met 25-21. Nederland speelde één keer een WK. In 1961 eindigde de ploeg als elfde en voorlaatste na twee nederlagen in de groepsfase. __ Het EK vindt volgend jaar van 9 tot en met 26 januari plaats in Oostenrijk, Noorwegen en Zweden.__ Handbal: samenvatting Nederland - Estland Bekijk deze video »
Sport :
Nederlandse handbalmannen pakken ticket voor EK 2020

De Nederlandse handballers hebben zich voor het eerst in de historie van het Nederlands handbal geplaatst voor een EK. Vandaag verzekerde de ploeg zich van deelname door te winnen van Letland.

Oranje won in het Topsportcentrum in Almere de laatste EK-kwalificatiewedstrijd tegen Letland met 25-21. Nederland speelde één keer een WK. In 1961 eindigde de ploeg als elfde en voorlaatste na twee nederlagen in de groepsfase.

__ Het EK vindt volgend jaar van 9 tot en met 26 januari plaats in Oostenrijk, Noorwegen en Zweden.__

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nederlandse handbalmannen pakken ticket voor EK 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV