Overzicht mega-demonstraties in Hongkong

Overzicht mega-demonstraties in Hongkong

Overzicht mega-demonstraties in Hongkong Bijna twee miljoen mensen hebben zondag (13 juni) in Hongkong deelgenomen aan protesten tegen een omstreden uitleveringswet. Dat zeggen organisatoren van de manifestatie in de metropool. De protestmars is volgens lokale media inmiddels ten einde gekomen, al zijn er nog steeds duizenden betogers op de been. Carrie Lam, de hoogste bestuurder van de stad, bood haar excuses aan voor de wijze waarop is geprobeerd de uitleveringswet door te voeren. Heftige beelden: politie grijpt keihard in bij protesten Hongkong Bekijk deze video »
Nieuws

Bijna twee miljoen mensen hebben zondag (13 juni) in Hongkong deelgenomen aan protesten tegen een omstreden uitleveringswet. Dat zeggen organisatoren van de manifestatie in de metropool.

De protestmars is volgens lokale media inmiddels ten einde gekomen, al zijn er nog steeds duizenden betogers op de been. Carrie Lam, de hoogste bestuurder van de stad, bood haar excuses aan voor de wijze waarop is geprobeerd de uitleveringswet door te voeren.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Overzicht mega-demonstraties in Hongkong of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: aftreden, china, live, demonstranten, hongkong, demonstreren, gratis, rtl, vertrek, nieuws, inwoners, zwart, wet, carrie lam, straat, rtl nieuws, leider, bang

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.