Prins Harry en Meghan Markle plaatsen bijzondere vacature

Prins Harry en Meghan Markle plaatsen bijzondere vacature

40.000 euro per jaar, dat kun je verdienen als je als social media expert aan de slag gaat voor Prins Harry en Meghan Markle. Gefluisterd wordt dat de royals op jacht zijn naar meer Instagram-volgers dan William & Kate.

Hit op Instagram
Sinds een paar maanden zijn Harry en Meghan op Instagram te vinden. Inmiddels hebben ze al 8,6 miljoen volgers. William en Kate hebben er iets meer, 9,3 miljoen. Het lijkt echter slechts een kwestie van tijd voor The Duke & Duchess van Sussex dat stel voorbij gaan. Het is overigens onduidelijk of de huidige zoektocht naar een social media expert iets met een vermaarde concurrentiestrijd maken heeft.

Directe samenwerking
"In de functie als social media expert zal je direct met Harry en Meghan samenwerken en exclusief op Frogmore Cottage je kantoor houden", aldus verslaggever Neil Sean bij Shownieuws. Dat klinkt als een ideale baan voor fans van het Britse Koninklijk huis. Bekijk het hele item onder aan deze pagina.

Prins Harry en Meghan Markle plaatsen bijzondere vacature 40.000 euro per jaar, dat kun je verdienen als je als social media expert aan de slag gaat voor Prins Harry en Meghan Markle. Gefluisterd wordt dat de royals op jacht zijn naar meer Instagram-volgers dan William & Kate. Hit op InstagramSinds een paar maanden zijn Harry en Meghan op Instagram te vinden. Inmiddels hebben ze al 8,6 miljoen volgers. William en Kate hebben er iets meer, 9,3 miljoen. Het lijkt echter slechts een kwestie van tijd voor The Duke & Duchess van Sussex dat stel voorbij gaan. Het is overigens onduidelijk of de huidige zoektocht naar een social media expert iets met een vermaarde concurrentiestrijd maken heeft. Directe samenwerking"In de functie als social media expert zal je direct met Harry en Meghan samenwerken en exclusief op Frogmore Cottage je kantoor houden", aldus verslaggever Neil Sean bij Shownieuws. Dat klinkt als een ideale baan voor fans van het Britse Koninklijk huis. Bekijk het hele item onder aan deze pagina. Bekijk ook Meghan Markle en Prins Harry delen nieuwe huwelijksbeelden Bekijk deze video » Donald Trump reageert op persoonlijke aanval Meghan Markle Bekijk deze video »
Royals
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Prins Harry en Meghan Markle plaatsen bijzondere vacature of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: miljoen, zoektocht, prins, media, prins Harry, jacht, vacature, samenwerken, social media, samenwerking, koninklijk huis, kantoor, verslaggever, expert, sussex, Shownieuws, royals, fans, william en kate, Meghan Markle, baan, exclusief, harry en meghan, prins harry en meghan markle

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.