Zaakwaarneemster doet boekje open: zoveel verdienen de Oranjeleeuwinnen

Zaakwaarneemster doet boekje open: zoveel verdienen de Oranjeleeuwinnen

Leoni Blokhuis, zaakwaarneemster van niet minder dan 33 voetbalsters, is te gast bij Café Hendriks en Genee. Daar doet ze een boekje open: zo verdient Vivianne Miedema nog geen ton bij Arsenal, maar verdienen veel voetballende dames wel flink bij met commerciële deals.

Negatieve ontvangst
Blokhuis werd eerst accountmanager bij een bedrijf, maar dat was "een verkeerde keus". Vervolgens probeerde ze voet aan de grond te krijgen in de voetballerij, maar de houding tegenover haar was ronduit negatief: een vrouw, wat moet die hier? Nu is Blokhuis de belangrijkste vrouwelijke zaakwaarnemer van Nederland. Wilfred Genee deelt nog wel een sneer uit over het niveau: "Ik denk dat de Oranjemannen met 20-0 zouden winnen van de vrouwen."

Bekijk het hele interview hieronder.

Zaakwaarneemster doet boekje open: zoveel verdienen de Oranjeleeuwinnen Leoni Blokhuis, zaakwaarneemster van niet minder dan 33 voetbalsters, is te gast bij Café Hendriks en Genee. Daar doet ze een boekje open: zo verdient Vivianne Miedema nog geen ton bij Arsenal, maar verdienen veel voetballende dames wel flink bij met commerciële deals. Samenvatting Nederland - Kameroen (poulefase WK Vrouwenvoetbal) Bekijk deze video » Negatieve ontvangstBlokhuis werd eerst accountmanager bij een bedrijf, maar dat was "een verkeerde keus". Vervolgens probeerde ze voet aan de grond te krijgen in de voetballerij, maar de houding tegenover haar was ronduit negatief: een vrouw, wat moet die hier? Nu is Blokhuis de belangrijkste vrouwelijke zaakwaarnemer van Nederland. Wilfred Genee deelt nog wel een sneer uit over het niveau: "Ik denk dat de Oranjemannen met 20-0 zouden winnen van de vrouwen." Bekijk het hele interview hieronder.
Voetbal
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zaakwaarneemster doet boekje open: zoveel verdienen de Oranjeleeuwinnen of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: nederland, salaris, oranje, interview, vrouw, arsenal, vivianne miedema, dames, miedema, leeuwinnen, voetbalsters, oranje leeuwinnen, OranjeLeeuwinnen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.