Pink haalt dochter Willow podium op tijdens concert Amsterdam Arena

Pink haalt dochter Willow podium op tijdens concert Amsterdam Arena

Pink haalt dochter Willow podium op tijdens concert Amsterdam Arena De Amerikaanse superster Pink imponeerde een uitverkochte Johan Cruijff Arena met een spetterende show vol lichteffecten, acrobatische acts en veel van haar hits. Daarnaast had ze nog een extra verrassing voor haar fans in petto: haar dochter Willow gaf acte de presence tijdens het nummer Raise your glass. SaltoWillow Sage Hart is de achtjarige dochter van Pink. Ze mocht mee op tournee en blijkt er geen enkel probleem mee te hebben om ook het podium even op te komen, voor het oog van duizenden mensen. Een daverend applaus viel haar ten eer. Van een beetje show houdt ze wel: met een salto nam ze afscheid van het publiek. Pink betrekt haar dochter overigens wel vaker bij haar muzikale activiteiten, zo is ze te horen op diverse nummers van de zangeres. Bekijk de beelden van gisterenavond, gemaakt door een concertbezoeker, hierboven. Bekijk ook Live beelden concert Pink Amsterdam Arena Bekijk deze video » Pink live in Amsterdam Arena: So what Bekijk deze video » Pink live in Amsterdam: Just give me a reason Bekijk deze video »
Nieuws :

De Amerikaanse superster Pink imponeerde een uitverkochte Johan Cruijff Arena met een spetterende show vol lichteffecten, acrobatische acts en veel van haar hits. Daarnaast had ze nog een extra verrassing voor haar fans in petto: haar dochter Willow gaf acte de presence tijdens het nummer Raise your glass.

Salto
Willow Sage Hart is de achtjarige dochter van Pink. Ze mocht mee op tournee en blijkt er geen enkel probleem mee te hebben om ook het podium even op te komen, voor het oog van duizenden mensen. Een daverend applaus viel haar ten eer. Van een beetje show houdt ze wel: met een salto nam ze afscheid van het publiek. Pink betrekt haar dochter overigens wel vaker bij haar muzikale activiteiten, zo is ze te horen op diverse nummers van de zangeres. Bekijk de beelden van gisterenavond, gemaakt door een concertbezoeker, hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Pink haalt dochter Willow podium op tijdens concert Amsterdam Arena of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV