Art Rooijakkers begint vanavond met Zomer met Art vanuit Artis

Art Rooijakkers begint vanavond met Zomer met Art vanuit Artis

RTL 4 begint vanavond met de nieuwe zomertalkshow op de late avond. Art Rooijakkers presenteert vanaf 22.30 uur elke werkdag het programma Zomer met Art vanuit dierentuin Artis in hartje Amsterdam.

Geheim
Met het belangrijke tijdslot neemt Rooijakkers de plek over van Late Night met Twan Huys, dat enkele maanden geleden stopte. Hij presenteert echter niet alleen: elke week heeft hij een co-presentator. Onder anderen Merel Westrik en Ellie Lust zullen hem bijstaan, maar wie in de eerste week die eer heeft is nog geheim.

Zomerse sfeer
In Zomer met Art wil Rooijakkers - zoals de titel al aangeeft - een zomerse sfeer creëren. Dit doet hij door middel van een kleurrijk en tropisch decor, inclusief palmbomen en picknicktafels, en vrolijke muziek. De huisband onder leiding van Marcel Fisser zal bekende zomerhits in een nieuw jasje steken. Ook zijn er reportages op locatie van Bram Krikke en Gwen van Poorten.

Zomer met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Bekijk hieronder de promo van Zomer met Art.

Art Rooijakkers begint vanavond met <em>Zomer met Art</em> vanuit Artis RTL 4 begint vanavond met de nieuwe zomertalkshow op de late avond. Art Rooijakkers presenteert vanaf 22.30 uur elke werkdag het programma Zomer met Art vanuit dierentuin Artis in hartje Amsterdam. Maandag begint Art Rooijakkers met Zomer met Art: "Wij zetten zomers gevoel voort" Bekijk deze video » GeheimMet het belangrijke tijdslot neemt Rooijakkers de plek over van Late Night met Twan Huys, dat enkele maanden geleden stopte. Hij presenteert echter niet alleen: elke week heeft hij een co-presentator. Onder anderen Merel Westrik en Ellie Lust zullen hem bijstaan, maar wie in de eerste week die eer heeft is nog geheim. Verslaggevers Zomer Met Art stellen zich voor Bekijk deze video » Zomerse sfeerIn Zomer met Art wil Rooijakkers - zoals de titel al aangeeft - een zomerse sfeer creëren. Dit doet hij door middel van een kleurrijk en tropisch decor, inclusief palmbomen en picknicktafels, en vrolijke muziek. De huisband onder leiding van Marcel Fisser zal bekende zomerhits in een nieuw jasje steken. Ook zijn er reportages op locatie van Bram Krikke en Gwen van Poorten. Zomer met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Bekijk hieronder de promo van Zomer met Art.
TV :
Art Rooijakkers begint vanavond met Zomer met Art vanuit Artis
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Art Rooijakkers begint vanavond met Zomer met Art vanuit Artis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV