Bekijk trailer GLOW seizoen 3

Bekijk trailer GLOW seizoen 3

Bekijk trailer GLOW seizoen 3 Vandaag is de officiële trailer van het derde seizoen van GLOW uitgekomen. In de serie worden vrouwen gevolgd die in de jaren tachtig voor een worstelorganisatie optreden. In seizoen drie komen ze aan in Las Vegas, waar geen regels zijn. In seizoen drie maakt in ieder geval één grote naam haar opwachting: Oscarwinnares Geena Davis. Het derde seizoen van GLOW is vanaf 9 augustus te zien op Netflix. Bekijk trailer La Casa de Papel seizoen 3 Bekijk deze video » Bekijk trailer Jessica Jones seizoen 3 Bekijk deze video »
Trailer

Vandaag is de officiële trailer van het derde seizoen van GLOW uitgekomen. In de serie worden vrouwen gevolgd die in de jaren tachtig voor een worstelorganisatie optreden. In seizoen drie komen ze aan in Las Vegas, waar geen regels zijn. In seizoen drie maakt in ieder geval één grote naam haar opwachting: Oscarwinnares Geena Davis.

Het derde seizoen van GLOW is vanaf 9 augustus te zien op Netflix.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer GLOW seizoen 3 of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: vrouwen, tv-serie, netflix, trailer, glow, las vegas, serie, optreden, regels, seizoen 3, naam, seizoen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.