Frans Duijts verklient vaders sloopbedrijf

Frans Duijts verklient vaders sloopbedrijf

Frans Duijts is voornamelijk bekend van zijn glorieuze zangcarrière. Naast zijn vocale kunsten heeft de zanger ook nog een groot sloopbedrijf die hij van zijn overleden vader heeft geërfd. Frans heeft na lang nadenken besloten dit bedrijf te verkleinen.

,,Het was een moeilijke beslissing", vertelt hij aan RTL Boulevard. ,,Ik heb deze beslissing samen met mijn moeder en twee zussen gemaakt. We wilden het bedrijf niet beëindigen."

Zaterdag gaat er een online-veiling van start met spullen van het bedrijf. ,,Je kunt bieden op onder andere geïmpregneerd tuinhout, huisombouwen enzovoorts", zegt Frans Duijts.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder.

Frans Duijts verklient vaders sloopbedrijf Frans Duijts is voornamelijk bekend van zijn glorieuze zangcarrière. Naast zijn vocale kunsten heeft de zanger ook nog een groot sloopbedrijf die hij van zijn overleden vader heeft geërfd. Frans heeft na lang nadenken besloten dit bedrijf te verkleinen. ,,Het was een moeilijke beslissing", vertelt hij aan RTL Boulevard. ,,Ik heb deze beslissing samen met mijn moeder en twee zussen gemaakt. We wilden het bedrijf niet beëindigen." Zaterdag gaat er een online-veiling van start met spullen van het bedrijf. ,,Je kunt bieden op onder andere geïmpregneerd tuinhout, huisombouwen enzovoorts", zegt Frans Duijts. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder.
Entertainment :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Frans Duijts verklient vaders sloopbedrijf of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV