Karin Bloemen over misbruik tijdens haar jeugd

Karin Bloemen over misbruik tijdens haar jeugd

Karin Bloemen heeft het nog dagelijks erg moeilijk met de gevolgend van de verkrachtingen door haar stiefvader. In haar nieuwe autobiografie Mijn ware verhaal vertelt ze over haar verleden.

Start
Karin Bloemen werd jarenlang misbruikt door haar stiefvader. In de Linda vertelt ze over haar verkrachtingen: ,,Niet veel later zaten we met zijn allen in de huiskamer toen hij voor het eerst zijn hand in mijn onderbroek stopte. Stiekem natuurlijk, niemand kon het zien. En aan zijn blik te zien wist ik dat ik niet moest wagen er iets van te zeggen. "Ons geheimpje", zei hij."

Verkrachting
Het misbruik vond plaats tussen haar zevende en veertiende jaar. Het begon bij betasten maar al gauw sloeg dit om naar verkrachting. Na de achtste verjaardag van de cabaretier verkrachtte hij haar als eerst. ,,Ik wist niet eens wat seks was. Ik wist alleen dat het heel veel pijn deed en dat ik het niet wilde", vertelt ze.

Bekijk het hele fragment van RTL Boulevard hieronder.

Karin Bloemen over misbruik tijdens haar jeugd Karin Bloemen heeft het nog dagelijks erg moeilijk met de gevolgend van de verkrachtingen door haar stiefvader. In haar nieuwe autobiografie Mijn ware verhaal vertelt ze over haar verleden. StartKarin Bloemen werd jarenlang misbruikt door haar stiefvader. In de Linda vertelt ze over haar verkrachtingen: ,,Niet veel later zaten we met zijn allen in de huiskamer toen hij voor het eerst zijn hand in mijn onderbroek stopte. Stiekem natuurlijk, niemand kon het zien. En aan zijn blik te zien wist ik dat ik niet moest wagen er iets van te zeggen. "Ons geheimpje", zei hij." VerkrachtingHet misbruik vond plaats tussen haar zevende en veertiende jaar. Het begon bij betasten maar al gauw sloeg dit om naar verkrachting. Na de achtste verjaardag van de cabaretier verkrachtte hij haar als eerst. ,,Ik wist niet eens wat seks was. Ik wist alleen dat het heel veel pijn deed en dat ik het niet wilde", vertelt ze. Bekijk het hele fragment van RTL Boulevard hieronder.
TV :
Karin Bloemen over misbruik tijdens haar jeugd
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Karin Bloemen over misbruik tijdens haar jeugd of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV