Vanavond bij Pauw onder andere Victoria Koblenko, Carola Schouten, Michiel Vos en Dorian van Rijsselberghe

Vanavond bij Pauw onder andere Victoria Koblenko, Carola Schouten, Michiel Vos en Dorian van Rijsselberghe

Vanavond zijn bij Pauw onder ander Carola Schouten, Michiel Vos, Victoria Koblenko en Dorian van Rijsselberghe te gast.

Carola Schouten wil een metamorfose van de landbouw en vertelt waarom. Dorian van Rijsselberge schuift aan om te vertellen over een revolutie in de windsurfwereld. Daarnaast zal Victoria Koblenko praten over de serie Tsjernobyl en Michiel Vos over de impact van historische dramaseries.

Vanavond bij Pauw onder andere Victoria Koblenko, Carola Schouten, Michiel Vos en Dorian van Rijsselberghe Vanavond zijn bij Pauw onder ander Carola Schouten, Michiel Vos, Victoria Koblenko en Dorian van Rijsselberghe te gast. Carola Schouten wil een metamorfose van de landbouw en vertelt waarom. Dorian van Rijsselberge schuift aan om te vertellen over een revolutie in de windsurfwereld. Daarnaast zal Victoria Koblenko praten over de serie Tsjernobyl en Michiel Vos over de impact van historische dramaseries.
Talkshow :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Pauw onder andere Victoria Koblenko, Carola Schouten, Michiel Vos en Dorian van Rijsselberghe of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: revolutie, dorian van rijsselberghe, landbouw, carola schouten, serie, michiel vos, victoria koblenko, rijsselberghe, tsjernobyl, van rijsselberghe, dorian, pauw


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV