Noventi Open Halle 2019: Robin Haase verliest van Alexander Zverev

Noventi Open Halle 2019: Robin Haase verliest van Alexander Zverev

Tijdens de Noventi Open in Halle verloor Robin Haase in de eerste ronde van Alexander Zverev. De Nederlander verloor met 4-6 en 5-7.

Hiermee is het meteen over en uit voor de Nederlandse tennisser tijdens de Noventi Open in Halle. De wedstrijd ging gelijk op, maar uiteindelijk bleek Zverev toch te sterk voor Haase.

Bekijk de samenvatting van de gehele eerste speelronde van de Noventi Open hieronder.

Noventi Open Halle 2019: Robin Haase verliest van Alexander Zverev Tijdens de Noventi Open in Halle verloor Robin Haase in de eerste ronde van Alexander Zverev. De Nederlander verloor met 4-6 en 5-7. Hiermee is het meteen over en uit voor de Nederlandse tennisser tijdens de Noventi Open in Halle. De wedstrijd ging gelijk op, maar uiteindelijk bleek Zverev toch te sterk voor Haase. Bekijk de samenvatting van de gehele eerste speelronde van de Noventi Open hieronder.
Tennis :
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Noventi Open Halle 2019: Robin Haase verliest van Alexander Zverev of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: wedstrijd, tennis, opening, nederlander, live, robin haase, gaël monfils, monfils, samenvatting, pierre-hugues herbert, alexander zverev, eerste ronde, karen


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV