Nino Wilkes verrast zijn moeder Rossana Kluivert

Nino Wilkes verrast zijn moeder Rossana Kluivert

Nino Wilkes heeft 5.000 euro opgehaald voor het helpen van zwerfhonden op Curaçao. Hij belde met zijn moeder Rossana Kluivert om het goede niewus te vertellen.

Zwerfhonden zijn in Curaçao een groot probleem. Naar schatting lopen er meer dan 25.000 zwerfhonden op het eiland. Met dit geld hoopt Nino de honden te castreren, te wassen en educatie te geven. Daarnaast wil hij met dit geld een dierenambulance laten rijden.

Bekijk het Shownieuws fragment hieronder.

Nino Wilkes verrast zijn moeder Rossana Kluivert Nino Wilkes heeft 5.000 euro opgehaald voor het helpen van zwerfhonden op Curaçao. Hij belde met zijn moeder Rossana Kluivert om het goede niewus te vertellen. Zwerfhonden zijn in Curaçao een groot probleem. Naar schatting lopen er meer dan 25.000 zwerfhonden op het eiland. Met dit geld hoopt Nino de honden te castreren, te wassen en educatie te geven. Daarnaast wil hij met dit geld een dierenambulance laten rijden. Bekijk het Shownieuws fragment hieronder.
Entertainment :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nino Wilkes verrast zijn moeder Rossana Kluivert of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV