Linda de Mol vertelt over haar eerste vakantieliefde

Linda de Mol vertelt over haar eerste vakantieliefde

Iedereen heeft wel eens een vakantieliefde gehad. Ook Linda de Mol heeft een buitenlandse vlam gehad. In Griekenland leerde ze de man kennen.

Vakantie
,,Ik was een jaar of 19 en ging voor het eerst zonder mijn ouders op vakantie", vertelt ze bij Shownieuws. ,,Ik heb ontzettend veel lol gehad. 's Avonds natuurlijk flink stappen."

Liefde
Linda herinnert zich de naam nog van haar liefde. ,,Volgens mij heette hij Michael. Hij was heel knap. Athans, dat vond ik toen. Hij was een jaar of 24, dat was ook heel interessant. Toen ik naar Nederland ging hebben we elkaar uitgezwaaid en nooit meer teruggezien."

Bekijk het hele fragment hieronder.

Linda de Mol vertelt over haar eerste vakantieliefde Iedereen heeft wel eens een vakantieliefde gehad. Ook Linda de Mol heeft een buitenlandse vlam gehad. In Griekenland leerde ze de man kennen. Vakantie,,Ik was een jaar of 19 en ging voor het eerst zonder mijn ouders op vakantie", vertelt ze bij Shownieuws. ,,Ik heb ontzettend veel lol gehad. 's Avonds natuurlijk flink stappen." LiefdeLinda herinnert zich de naam nog van haar liefde. ,,Volgens mij heette hij Michael. Hij was heel knap. Athans, dat vond ik toen. Hij was een jaar of 24, dat was ook heel interessant. Toen ik naar Nederland ging hebben we elkaar uitgezwaaid en nooit meer teruggezien." Bekijk het hele fragment hieronder.
TV :
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Linda de Mol vertelt over haar eerste vakantieliefde of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV