Victoria Kobklenko over nieuwe serie Chernobyl: "Ik kreeg er hartkloppingen van"

Victoria Kobklenko over nieuwe serie Chernobyl: "Ik kreeg er hartkloppingen van"

Victoria Kobklenko over nieuwe serie Chernobyl: "Ik kreeg er hartkloppingen van" Actrice Victoria Koblenko keek voor Pauw naar de nieuwe serie Chernobyl. Ze is geboren in Oekraïne en haar vader was een van de schoonmakers van het rampgebied, vandaar dat ze met speciale interesse naar de serie keek: "Ik kon hem niet in een keer door kijken. Ik heb er hartkloppingen en misselijkheid van gekregen. Dat heeft natuurlijk ook een persoonlijk tintje." Bekijk haar hele reactie hierboven. Pauw is elke werkdag te zien rond 23:00 te zien op NPO1. Je kunt hier Pauw terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Live beelden concert Pink Amsterdam Arena Bekijk deze video » Pink live in Amsterdam Arena: So what Bekijk deze video »
TV :

Actrice Victoria Koblenko keek voor Pauw naar de nieuwe serie Chernobyl. Ze is geboren in Oekraïne en haar vader was een van de schoonmakers van het rampgebied, vandaar dat ze met speciale interesse naar de serie keek: "Ik kon hem niet in een keer door kijken. Ik heb er hartkloppingen en misselijkheid van gekregen. Dat heeft natuurlijk ook een persoonlijk tintje." Bekijk haar hele reactie hierboven.

Pauw is elke werkdag te zien rond 23:00 te zien op NPO1. Je kunt hier Pauw terugkijken via Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Victoria Kobklenko over nieuwe serie Chernobyl: "Ik kreeg er hartkloppingen van" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV